Daniël Stautemas

Daniël Stautemas

°10.5.1950 - ✝14.8.2021

Rouwbrief bekijken - Bloemen bestellen

Condoleances

Innige deelneming bij het overlijden van Daniel en veel sterkte aan de F familie. Een aangenaam en steeds vriendelijk mens we zullen je missen!! Aerts Monique en kinderen Rust in vrede !

Mevr Monique Aerts

Mijn innige en christelijke deelneming in de rouw die u treft bij het heengaan van Daniël. Als goede vriend en toegewijde medewerker van de Zottegemse gastbeiaardconcerten van weleer hou ik de allerbeste herinneringen aan hem over. Bedankt Daniël voor alles, ook voor de vele leuke korte en lange babbels 'in 't passeren'. Je was een guitig en hartelijk mens. Ik zal je missen. Dank en sterkte aan allen die hem tijdens zijn leven en ziekte liefdevol nabij zijn geweest. Paul Hoste

paul hoste

Mijn oprecht medeleven aan familie en vrienden bij dit toch te vroeg overlijden. Als beiaardbewonderaar kon Daniël toen hij in het portaal van zijn winkel stond te luisteren perfect weten of mijn vader of een andere beiaardier aan het spelen was.Als gedienstige en geduldige winkelier vond Daniël de kleinste benodigdheden.Een gemis voor onze steeds vlug veranderende stad.Het ga je goed Daniël.

Hilde Versichel

Onze innige deelneming bij het overlijden van Daniël. Jij was een aangename vriend, heel behulpzaam en stond u bij met raad en daad. Etienne en Martine

Mr en Mevr Etienne en Martine Carpentier-Van Paemel

Innige deelneming, veel sterkte aan de familie!

Marleen Baele

Soms zou ik willen dat gister nooit voorbij ging omdat vandaag alles zo anders is..! Het overlijden van Daniël is voor hem en voor ons allen een waardig afsluiten van het "levensgeschenk" die hij heeft gekregen en nu verder gaat in de oneindigheid van de natuur. Dat de geest van Daniël in vrede en liefde mag groeien in de oneindigheid van het heelal. Vaarwel Daniël het gaat je daar goed in de sferen van het hiernamaals..... Edwig Van Heghe - Marta Szyszka

Edwig Van Heghe

Onze oprechte deelneming aan de familie en vrienden van Daniel. R.I.P. goede vriend. Jaak Verhofstadt en Annie Badisco

Jaak Verhofstadt

Het was altijd aangenaam om bij deze gedienstige, behulpzame mens knopen, garen of linten te kunnen kopen. Een van de laatste authentieke Zottegemse winkeliers is nu niet meer en dat zal bij velen een grote leemte achterlaten in hun praktische noden . Oprechte deelneming aan de familie.

Gabriëls Annie en De Boever Roger

Onze oprechte deelneming Carine Gosseye en kinderen

Carine Gosseye

Daniël leerde ik kennen via gewezen schepen Werner Vanderzwalmen, zaliger gedachtenis. Jammer dat Daniël véél jonger het leven moet afgeven. Ik bewaar de beste herinneringen aan de pleitbezorger van de Zottegemse beiaard en zijn beiaardiers; de wandelende (of in het portaal van “ ‘t Meuleke”) filosoof die steeds bereid was de (politieke) actualiteit uitvoerig te becommentariëren...

Bruno De Wachter

Vaarwel Daniël, Jij was een aangename vriend van in onze prille kinderjaren .Jij blijft altijd levend in onze gedachten.

Jean Luc en Lydie De Noyette-Haegeman

Onze innige deelneming aan de familie en vrienden van Daniel,.. We zullen je missen, onze vele korte babbels, wanneer je in je deuropening stond, bij het passeren langs je winkel, ook de vriendelijke groeten die je naar ons telkens stuurde, gewoon door een lieve beweging met je handen te maken, of de prachtige kerstkaartjes waar je massaal gedichtjes op schreef, altijd recht uit je hart,... Rust zacht,.. We vergeten je nooit,...

het pearle opticiens team

Na iedere lange reis op zee en t'huis te komen in Zottegem stad, was het altijd zo prettig om met Daniel een babbeltje te slaan. Ik heb er nooit iets gekocht, ik ging binnen en na een uur babbelen vertrok ik. Nadien was ik op de hoogte van het laatste politieke, culturele of kerkelijk nieuws... het waren voor mij innige momenten van echte vriendschap en burgerzin. Waar gaan ze nog zo echte openhartige mensen vinden. Ik dacht hem te gaan bezoeken daar ik juist van Dubai t'huis kwam doch ik was te laat. Spijtig, een laatste babbel die ik met hem gemist heb,..... Zottegem centrum is in rouw.

Hoofd Offcier t-l-Omvaart Jan Stautemas

Onze oprechte deelneming

Patrik kesteleyn

"Niets zo goed in het leven als de dagelijkse sleur", meer dan deze woorden had Daniël niet nodig om de eenvoud van het leven samen te vatten toen ik eens in zijn winkel stond. Innige deelneming aan iedereen die Daniël van ver of dichtbij gekend heeft.

Mike Vanderroost

Innige deelneming in U rouw

Schautteet Luc

innige deelneming 'aan de familie

heylens willy

Innige deelneming in uw diepe rouw

Clara en Andre Van Den Driessche Demeulenaere

mijn innige deelneming

Ludovic Dewolf

Gecondoleerd aan de familie en vrienden van Daniël moge hij rusten in vrede.

Linda Van Den Noortgaete

Oprecht medeleven. Namens K.V.V.V. Zottegem

Annie Baele

Daniël, Het is plots snel gegaan, wat zal ik jouw gedichten en expertise missen die me telkens verbaasden wanneer ik langskwam bij jou. Snel even iets halen in t’Moleleke was niet mogelijk want eens binnen tetterden we erop los. Rust zacht. Barbara

Barbara Maes

Lieve Daniël … wat gaan we jou missen , je was een monument in Zottegem . Het Moleke is altijd je passie geweest en je was steeds zo vriendelijk en immer behulpzaam ! Een babbeltje kon er vanaf . Veel sterkte aan je familie en je kennissenkring… Rust zacht … We vergeten je nooit ! Jou knoopjes bewaren we in ons hart met draad van bij jou !

Dr. Tuypens - De Vis

Oprechte deelneming naar aanleiding van het overlijden van Daniël aan wie we goede herinneringen overhouden. Wij wensen veel sterkte aan zijn familieleden in deze droevige tijden.

Mariette en Ghislain Gosseye - Gosseye

Onze oprechte deelneming aan familie en vrienden bij het overlijden van Daniël. Reeds als tiener kwam ik, samen met mijn mama, in de zaak om naaigerief te kopen. Nadat ik zelf regentes werd, kwam ik er wel vaker. Je had heel wat vakkennis en wist voor elk probleem of elke creatieve uitspatting het juiste materiaal aan te bieden. Steeds vriendelijk en gemoedelijk met de tijd voor een praatje. We zullen je heel hard missen.... Rust zacht!

Ann De Roeck

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord