Gaston Van Steenberghe

Gaston Van Steenberghe

°18.6.1928 - ✝4.12.2022

Rouwbrief bekijken - Bloemen bestellen

Condoleances

Innige deelneming en veel sterkte aan de familie. Helaas kan ik de uitvaart niet bijwonen daar ik momenteel zelf ziek ben.. Gaston, we zullen je op de bureau eeuwig herinneren als een fiere man die graag met ons geintjes maakte! Discipline was voor jou een hoofd begrip!! Rust zacht, Team Garage Armand

Pascal Goessens

Innige deelneming bij het heengaan van hem die U zo dierbaar was. Antoine en Francine.

antoine depessemier - Gallant

Deelneming aan de familie. Rust zacht Gaston

Karl Van der Eecken - Nadine Schepens

Oprechte deelneming bij het overlijden van jullie vader, grootvader... Leuke herinneringen aan Gaston (goede vriend van mijn vader).

Dierk Deroeck

Aan de kinderen, klein- en achterkleinkinderen onze oprechte deelneming bij het overlijden van Gaston. Wij kenden Gaston als een aangename altijd goedlachse buurman. Wij zullen hem blijven gedenken. Rita & Paul Gies-Verleyzen, Brakelstraat 88, 9620 SMO.

Paul & Rita Gies - Verleyzen

Innige deelneming en veel sterkte bij het overlijden van Gaston.

De Potter Carmen en De Meulemeester William

Oprechte deelneming. Veel sterkte.

Eddy Wittenberge

Ons oprecht medeleven bij het overlijden van uw vader. We zullen hem altijd herinneren als een aimabele man. Mogen de vele mooie herinneringen jullie troosten in deze moeilijke momenten van afscheid.

Lieve De Ridder

Onze oprechte deelneming, steun en sterkte in deze moeilijke tijden.

Roger en Sonia Mornie-Tuypens

Lieve Gaston, je was een ‘voorbeeld’ Zullen je missen De groeten daar, somewhere..over the rainbow, Mijn diep medeleven aan allen

Chris De Brakeleer

Onze oprechte deelneming bij het heengaan van jullie geliefde vader en grootvader. Veel sterkte en goede moed in deze moeilijke momenten.

VERA VAN DE WALLE- KRIS DE PESSEMIER

Onze oprechte deelneming bij het overlijden van jullie vader Veel sterkte aan de ganse familie De tandt Jean Paul Neuckermans annick

Jean Paul de tandt

Heel veel sterkte leentje en Koen en familie bij het zware verlies van jullie dierbare Peter opa en weet dat er een mooi sterretje bij staat aan de hemel die over jullie zal waken.leef met jullie mee en denk aan jullie.

Anouk en Jean Pierre

Heel veel sterkte leentje en Koen en familie bij het zware verlies van jullie dierbare Peter opa en weet dat er een mooi sterretje bij staat aan de hemel die over jullie zal waken.leef met jullie mee en denk aan jullie.

Anouk en Jean Pierre

Dag Gaston, Enkele weken geleden ben ik nog bij jou op bezoek geweest na mijn vertrek op triamant. Je voelde dat het niet echt goed meer ging, maar je aanvaarde dit. Een half jaar geleden ging je nog elke morgen fitnessen, en 3maanden geleden reed je nog met de auto,het is zo snel gegaan. Bedankt voor de vriendschap en genegenheid, de chocolaatjes telkens ik bij je kwam... Je was een mooie mens. Rust zacht vriend, ik denk aan je... Dimi klusjesman triamant Sterkte aan de familie.

Dimi

Ik zal Gaston nooit vergeten. Innige deelneming en veel sterkte. Carine Wittenberge

Carine Wittenberge

Innige deelneming bij het heengaan van een geliefd familielid

Marc Van Steenberghe

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord