Jozef De Ruyver

Jozef De Ruyver

°27.10.1952 - ✝9.10.2021

Rouwbrief bekijken - Bloemen bestellen

Condoleances

Innige Deelneming Dirk en Anita De Poortere - De Cooman

Dirk De Poortere

Oprechte deelneming en veel sterkte aan de familie. Vanwege uw ex-collega Lucienne Van Assche.

Lucienne Van Assche.

Mijn oprechte deelneming in de rouw bij het heengaan van vriend en ex-collega Jef; Het was helaas langgeleden dat wij samen nog een pintje konden drinken in 't Volkshuis.

Raf Van WIjmeersch

Mijn oprechte deelneming.Veel toffe momenten met Jef,o.a.in Peru.

Werner De Rouck

Mijn oprecht meevoelen met de familie van Jef. Te vroeg, te jong en onverwacht. Rust in vrede Jef, het ga je goed. Annoesjka Breemans (ex-collega marketing Zottegem)

Annie Breemans

Innige deelneming. Etienne en Antonella Dumont-Misson

Etienne Dumont

Beste vriend, Jefken, De mooie herinneringen uit onze jeugd, de mooie boogies op de dansvloer, je intense inzet voor uw project in Gambia en ons samenzijn met vrienden daar ter plaatse....blijven voor altijd in mijn geheugen. Rust nu maar ! ? Innige deelneming aan de familie Nadine Schepens Karl Van der Eecken

Nadine Schepens

Innige deelneming veel sterkte voor gans de familie Jef ben blij u gekend te hebben zal de vele babbels met u missen het gaat je goed vriend

Rita Van Herreweghe

Beste Jozef 'Jef', Het doet me verdriet opnieuw iemand te verliezen met het hart op de juiste plaats. Ik ben blij dat ik je bij de start van ZOBI in Gambia een steuntje kon geven. Top wat je daar deed, maar vooral dank voor de mens wie je was... Sterkte aan de familie. Vanwege Stijn De Bruycker en familie

Stijn De Bruycker

Aan de familie betuigen wij ons oprecht medeleven en herinneren ons Jef, die uit een socialistische familie stamt, als een kameraad die de socialistische ideologie propageerde, waar hij ook kon !

Herman en Nicole DE LOOR - BAEYENS

Jef was een vaste waarde binnen de kleine hechte gemeenschap van BM Zottegem. Hij was een gedreven collega met het hart op de juiste plaats, altijd in voor een babbel of een grapje. Hij zal een leegte nalaten bij familie en vrienden maar vooral ook een mooi spoor door zijn engagement in tal van projecten. Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Jef, veel sterkte voor de komende tijd.

Claude en Sandra Hennebert-De Henau

Onze oprechte deelneming bij dit zware verlies. Veel sterkte.

Sandrine Devos

Jozef gekend als lid MJA en collega van vader, echte militant, rust in vrede Jozef, sterkte aan de familie.

Danny Van Melckebeke

Innige deelneming en heel veel sterkte!!

Karel Busschop

Jef, altijd paraat voor een babbel, een gepaste woordspeling, een grap,.... Vaarwel "Buurman".....

Terry Haegeman

Jef De Ruyver. Een groot man, letterlijk en figuurlijk. Een groot man met een groot hart. Jef, blij dat ik jou gekend heb als collega in den Bond. Steeds klaar voor een klapje en een grapje. Maar ook steeds gedreven en loyaal in het werk. De man van de Marketing in De Colfmaekerstraat. Het ga je goed Jef .... Heel veel sterkte aan de familie.

Chantal & Pol Van Damme-Tavernier (ex-collega's)

Mijn oprechte deelneming in de rouw bij het heengaan van ex-collega Jef. Een warme persoon met een groot hart. Steeds klaar voor een babbelke of een grapke. Vaarwel vriend.

Ingrid Liedts

Innige deelneming veel sterkte aan de familie Dhondt Ronny - Verleye Annick

RONNY DHONDT

Langs deze weg betuigen wij onze innige deelneming bij het overlijden van mijn ex-collega Jozef. Ik zal mij Jozef blijven herinneren als een zeer vriendelijke en warme persoon. Wij wensen de familie veel sterkte in deze zeer moeilijke periode.

Johnny en Jeannine De Meyst-Tuypens

Veel sterkte en steun met dit groot verlies aan familie en vrienden. Jef was altijd een fijne collega bij Bond Moyson. Steeds optimistisch, met de glimlach en grapjes erbij en met het hart op de juiste plaats. Een harde werker en steeds bereid om ons het nodige advies te geven op onze talrijke events en activiteiten. Op Jef kon je altijd rekenen! We zullen de mooie herinneringen aan Jef in Zottegem altijd blijven koesteren. Oprechte deelneming Lieve De Schrijver (ex-collega)

Lieve De Schrijver

Innige deelneming

Roelandt. De Bruycker Annie en familie

Onze innige deelneming bij het overlijden van Jef,veel sterkte aan gans de familie

Jean Haegeman Lapaige Annie

Beste familie, Onze oprechte deelneming bij dit enorme verlies

Ingrid van de steene

Sterker dan de dood is de herinnering die blijft.

Etienne en Patricia Vijverman - Van Impe

Gecondoleerd in deze zeer moeilijke tijden met dit zware verlies.

Linda Van Den Noortgaete

Hey Jefke bedankt voor de leuke momenten ! We vergeten je nooit , ne prachtige warme gast altijd klaar voor ne gezelligen babbel mee een goeie pint ! Het gaat je goed maat high in the sky !

Lieven De Ruyver

Oprechte deelneming in uw verdriet en veel sterkte aan familie en vrienden.

Christiane Merckaert

Soms komt verdriet jou tegen, Soms jij haar. Soms komt verdriet voorspeld, Soms onverwacht. Maar altijd ongelegen.,.. Oprechte deelneming en sterkte voor de familie.

Marina De Kimpe

Geachte familie, Met ongeloof vernam ik het onverwachte overlijden van gewezen collega Jozef De Ruyver. Ik zal mij Jozef blijvend herinneren als een vriendelijke en loyale collega. Ik wens jullie veel sterkte toe in dit veel te vroege en onherroepelijke verlies dat u treft. Staf Vercauteren. Gewezen adjunct-provinciaal secretaris Bond Moyson Oost-Vlaanderen.

Staf Vercauteren

Lieve Jef, jarenlang waren wij het gedroomde danskoppel op de vele nieuwjaarsfeestjes van Bond Moyson, wat hebben we leuke tijden beleefd samen. Jij was zo een lieve persoon. Ik kan dit niet vatten dat jij zo jong bent heengegaan. Ik zal je nooit vergeten. Het ga je goed, lieve collega. Veel sterkte aan de familie voor dit grote verlies.

Ginette Barrie

Oprechte deelneming bij het overlijden van een ex-collega

Roger Cobbaert

Oprechte deelneming, Familie Van Rode Schuddinck

Heidi Schuddinck

Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van Jef. Veel sterkte aan de ganse familie! Nadine De Schutter

Nadine De Schutter

Mijn welgemeend medeleven met dit plotse verlies

Sonia Lamot

Wij wensen jullie heel veel sterkte bij het overlijden van Jozef. Laat alle mooie herinneringen een steun zijn bij het verwerken van jullie verdriet. Franky Bogaert-Van Der Biest.

Franky Bogaert

Oh Jef, wat een verschrikkelijk nieuws om te lezen... Zo blij jou gekend te hebben en samen fijne tijden te hebben gehad bij den Bond.

Danielle De Schaepdryver

Mijn oprechte deelneming.

Nadine Stalpaert

Veel sterkte in deze moeilijke periode.

mariella roels

Oprechte deelneming en heel veel sterkte aan de familie. Vanwege Herman & Denise De Sutter - Van Den Berge

Herman De Sutter

Innige deelneming, veel sterkte aan gans de familie. Vanwege Eli & Marleen Claus - De Suter

Marleen De Sutter

Mijn innige deelneming en veel sterkte aan vrienden en familie. Valerie De Rouck

Valerie De Rouck

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord