Romain Van Lancker

Romain Van Lancker

°3.5.1939 - ✝6.6.2021

Rouwbrief bekijken - Bloemen bestellen

Condoleances

Beste Nicole en de ganse familie, Gelieve onze oprechte deelneming te aanvaarden bij het overlijden van Romain. Meer dan dertig jaar hebben we elkaar gekend, zakelijk en in vriendschap. De laatse jaren waren voor jullie niet gemakkelijk, maar uiteindelijk moeten jullie het verlies verwerken met de gedachte dat het onmenselijk geworden was voor Romain om verder te leven zonder levenskwaliteit. Sterkte. Luc & Gerda.

Luc Vekeman

Oprechte deelneming.

Stefan Lobijn

Lieve Myriam en je familie Heel veel sterkte gewenst Dikke virtuele knuffel

Anja Severens

Onze oprechte deelneming, veel sterkte!

Dhondt - De Couvreur

Nathalie en familie Wanneer je iemand missen moet , niet voor even maar voorgoed, dan valt dat erg zwaar; Wat blijft zijn de herinneringen die zacht dwarrelen door je hoofd en landen in je hart. We wensen jullie veel sterkte toe .

Roland en Martine Thumas-Codde

Onze oprechte deelneming , en veel sterkte aan de familie !

HANSSENS GERRY - VAN HUFFEL ULRICH EN PAUL

Onze oprechte deelneming

Andres en Tessy

Oprechte deelneming

Jacques De Witte

Ter attentie van Annick en familie. Met oprechte deelneming.

Luc De Clercq - Anne Dhaenens

Lieve Nicole, Nathalie en familie, Onze welgemeende, innige deelneming bij het overlijden van Romain. Frank heeft ons het droevig nieuws meegedeeld. Heel wat onvergetelijke herinneringen komen weer boven. Romain was onze uitmuntende boekhouder, raadgever en vriend, waarvoor duizend maal dank. We denken ook terug aan de vele toffe FFF- momenten: de conferentie in Nederland, de reis naar Florida, ontvangsten en bezoeken wereldwijd. We hebben Romain gekend; vriendelijk, hartelijk, verstandig, empathisch, zo blijven we hem in ons hart koesteren. We hopen dat ons intens meevoelen een kleine troost mag zijn voor jullie. " Il y a quelque chose de plus fort que la mort, c'est la présence des absents dans la mémoire des vivants. " ( Jean d'Ormesson).

Marc & Sabine Pieters

Heel veel sterkte bij het verlies van je echtgenoot, vader, grootvader. Het waren moeilijke laatste maanden. Troost jullie met de gedachte dat hij nu rust gevonden heeft. Jullie hebben er alles aan gedaan om hem toch goed te laten voelen. Ik herinner me hem als een warm mens.

Marleen Ketelaere

Oprecht medeleven.

Anne-Marie Evenepoel

Beste Nicole en kinderen. Ons oprecht medeleven bij het over lijden van Romain, een fijne man ik hou er goede aan over. Mogen jullie bij dir verlies sterkte vinden in de mooie herinneringen. Van harte. Hilda en Ghislain.

Ghislain Diependaele en Hilda de Brauwer

Beste familie, Met droefenis verneem ik het overlijden van Romain. Ik heb Romain leren kennen op mijn laatste examen in de afdeling Handel van het P.T.H.T.I. waar hij aanwezig was als jurylid. Na mijn studies te Leuven hebben wij elkaar terug ontmoet bij het oprichten van mijn eerst vennootschap Trudiplas N.V. Romain zorgde voor alles zodat ik zonder administratieve zorgen mijn carrière kon uitbouwen. Hij heeft me jarenlang begeleid in het zaken doen op zijn eigenste bekwame manier. Mede dank zij hem heb ik mijn business kunnen uitbouwen toot wat ze nu is geworden. Na zijn pensioen hebben we elkaar, samen met Geert, nog enkele keren ontmoet. Ik ben hem zeer dankbaar en zal hem missen. Veel sterkte aan zijn echtgenote en familie. Ik vergeet hem nooit. Guido Van Moorter

Guido Van Moorter

Het doet mij veel pijn om te horen dat Romain er niet meer is. Hij heeft ons meegeholpen om van ons bedrijfje een bedrijf te maken. Ook bij de overname door de Franse groep La Couronne heeft hij een grote rol gespeeld. We wensen de familie veel sterkte bij dit verlies. Onze oprechte deelneming Marleen Van Lauwe en Etienne

Marleen Van Lauwe

Nicole en gans de familie onze oprechte deelneming bij het heengaan van Romain. Goede herinneringen aan deze fantastische man in de Generale Bank destijds als baas Veel sterkte !

Bertrand en Georgette Van der Linden-Gosseye

Tranen vallen nooit zonder reden en ze zijn je kracht, niet je zwakte. Veel sterkte om dit verdriet te verwerken. Jullie vroegere buren: Wim en Lina Vercruyssen-De Ridder, Sien en Ruth

De Familie Vercruyssen-De Ridder

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord