Voorafregeling

Steeds meer mensen vinden het belangrijk om hun laatste afscheid te laten aansluiten bij hun manier van leven. Daarom willen zij hun uitvaart een eigen invulling geven. De wilsbeschikking helpt u daarbij. Hierin kunt u aangeven wat uw persoonlijke wensen zijn.  

Indien u uw eigen uitvaart op voorhand wenst te regelen, dan kan u steeds met ons een afspraak maken.

Al uw wensen worden besproken en contractueel vastgelegd indien gewenst. Een dubbel van dit contract wordt bezorgd aan een vertrouwenspersoon zodat bij een overlijden uw wensen zeker worden ingewilligd. Op deze manier bent u zeker dat de uitvaart volledig volgens uw wensen kan gebeuren en dit maakt het voor de nabestaanden ook een stuk makkelijker omdat het overgrote deel van de keuzes reeds is gemaakt. Mogelijke keuzes die voor discussie zouden kunnen zorgen, hoeven niet meer te gebeuren!

Download hier onze vragenlijst ivm voorafregeling / wilsbeschikking.

Als u wil voorkomen dat de nabestaanden voor de uitvaarkosten dienen in te staan, kan u ervoor kiezen om de uitvaart op voorhand te financieren. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een uitvaartverzekering.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact op voor de bespreking van de verschillende mogelijkheden en alle details.

Uitvaart verzorgen

Een uitvaart is een belangrijk onderdeel van het rouwproces. Het voorbereiden en uitvoeren moet dan ook met de nodige zorg gebeuren.

Contacteer ons vrijblijvend

Wat te doen bij overlijden?

Een praktische checklist van de belangrijkste zaken die direct na een overlijden geregeld moeten worden.

Meer informatie

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord