Felix Blommaert

Felix Blommaert

°7.3.1934 - ✝26.7.2022

Rouwbrief bekijken - Bloemen bestellen

Condoleances

Geachte Mevrouw Hierbij betuig ik u mijn oprechte deelneming in de rouw die u treft. Ingevolge omstandigheden was het mij niet mogelijk om aanwezig te zijn op de uitvaartplechtigheid van uw teerbeminde partner. Gelieve mij hiervoor te willen verontschuldigen. Ik wens u veel sterkte toe in deze moeilijke periode. Met oprechte gevoelens Marnic De Meulemeester Burgemeester Stad Oudenaarde

Marnic De Meulemeester

Bieden de familie Blommaert hun oprechte rouwbetuigingen bij het overlijden van Felix en ook veel sterkte. Wij zullen een blijvende goede herinnering hebben aan Felix.

Geo en Laurent Borrens

Innige deelnemingen veel sterkte Roman Nelly

Nelly

Beste familie, De directie en het personeel van de firma Vanderhaegen - Eeckhaut Potatoes betuigen hun oprechte deelneming in de rouw die u treft.

Ingrid Eeckhaut

Innige deelneming en veel sterkte

Kurt cansse

Onze oprechte deelneming, heel veel sterkte. Noterman- De Martelaere Bjorn, Iris en Ibe

De Martelaere iris

Beste familie, Onze oprechte gevoelens van medeleven. Paul en Gerda Lannau-Picard

Paul Lannau

Oprechte deelneming en veel sterkte voor de komende tijd!

Marc en Annie Buyens-Gosseye

Onze Oprechte Deelneming .

Yves en Sabine Wijnendaele- Dewolf

Dag Magda, Er is geen mens zo aanwezig als de mens die gemist wordt . Ik leef mee met u en de rouwende familie . Alice Van Schoorisse ( vroegere buurvrouw ) En ook in naam van Anneleen en Karel .

Alice Van Schoorisse

Oprechte deelneming.

Hendrik De Jonge

Innige deelneming bij het overlijden van Felix. Veel sterkte aan de familie!

Yves en Karin Guillermin - van heuverswyn

INNIGE DEELNEMING IN DE ROUW DIE U KOMT TE TREFFEN

LIBRECHT GERARD

Wij koesteren een warme herinnering aan onze voormalige overbuurman Felix. Zijn dienstvaardigheid was spreekwoordelijk. We hebben hem ervaren als een bescheiden en plichtbewust man. Aan de kinderen, kleinkinderen en verdere familie en in het bijzonder aan Magda, wiens niet aflatende inzet voor Felix we bewonderd hebben, bieden we onze oprechte christelijke deelneming aan. We gedenken Felix in onze gesprekken onder elkaar. Hans en Rita.

Hans en Rita Nelis

Mijn oprechte deelneming Felix was een prachtig mens ik had hem graag toen ik bij de firma werkte we waren dikwijls op depanage vooral s'avonds toen reed hij niet graag. Rust in vrede Felix.

Jean paul Heldenbergh

Oprechte deelneming bij het heengaan van uw partner, uw vader, grootvader en overgrootvader de heer Felix Blommaert.

Carlos en Jenny Bauters-Naessens

Beste Magda, Annick, Dirk en familie. Bij deze mijn oprechte deelneming. Goede moed! Wouter

Wouter De Jonge

Innige deelneming vanwege Ginette & Jean-Paul Pannekoek

Jean-Paul Pannekoek

Mijn oprechte deelneming ;veel sterkte aan de familie .

Jurgen Vilyn

Beste Magda, beste familie van Felix, Wij bieden u allen ons oprecht medeleven aan in deze moeilijke momenten van afscheid nemen... Veel sterkte gewenst aan Magda. Zij heeft Felix altijd met de beste zorgen en met tederheid omringd, ook al was dat de laatste jaren niet evident. Wij vergeten ook nooit de bezoekjes die Felix en Magda regelmatig brachten aan onze ouders, Werner en Bernice. Ze konden het goed met elkaar vinden en vonden het altijd fijn om samen te keuvelen over Horebeke en over lang vervlogen tijden. Veel sterkte ook aan Annick en Dirk en hun families. Koester alle mooie momenten, zij brengen troost als het moeilijk gaat. Wegens vakantie in het buitenland kunnen wij jammer genoeg niet aanwezig zijn op de uitvaart. Marnix en Ingrid Debock-Blommaert

Marnix en Ingrid Debock-Blommaert

Oprechte deelneming bij het overlijden van Felix. Veel sterkte aan de familie in deze moeilijke periode vanwege Gaetan Van Heuverswyn en Brigitte Bouckaert .

GAETAN VAN HEUVERSWYN

Er is niets dat voorgoed verdwijnt als men de herinnering bewaart. Mogen deze woorden van troost jullie leed verzachten. Innige deelneming aan de familie Marjet en Hugo Rau - de Roose

Marjet en Hugo Rau - de Roose

Onze oprechte deelneming bij het overlijden van uw partner en vader. Woorden schieten altijd tekort maar toch wensen we u veel sterkte in deze moeilijke dagen.

Petra en Claire De Sutter-Vanhoutte

Oprechte deelneming veel sterkte

Hendrik en Rita De Cock Van der Donckt

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord