Jo Cammu

Jo Cammu

°25.10.1963 - ✝4.3.2024

Rouwbrief bekijken - Bloemen bestellen

Condoleances

Veel sterkte Inge en familie van Jo. Mooie herinneringen en veel gelachen op de kerstfeestjes bij de familie Cammu samen met Jo.

Dimitri Van Mol

Woorden schieten te kort, In gedachten zijn we bij jou Gecondoleerd en heel veel sterkte. Anny, Joëlle, Marc

Anny De Smet

Onze oprechte deelneming met dit groot verlies van Jo ! Koester alle mooie herinneringen aan hem, ook al is hij veel te vroeg heengegaan. Inge en familie, we wensen jullie heel veel sterkte om met dit groot gemis om te gaan. Goede moed !

Frans en Ann Vandenhole-De Smet

Inge veel sterkte met het verlies van Jo

Geert & Jeannette Van Damme Leyman

Beste Inge en familieleden van Jo, Mijn Oprechte Innige Deelneming met het verlies van je dierbare echtgenoot: Jo Koester alle mooie herinneringen aan hem en aan jullie leven tesamen. Heel veel sterkte in deze moeilijke periode! Vanwege Ilse (personeelslid van afdeling Rietvijver).

Ilse De Vos

Onze oprechte deelneming. Veel sterkte. Jurgen Femke en familie

Jurgen Marchand

Afscheid nemen van een geliefde persoon is droevig en moeilijk laat de mooie herinneringen je troosten

De cock Kimberly

Inge,veel sterkte met het veel te vroege overlijden van Jo.Onze gedachten zijn bij jou xxx

Piet en Veerle Grypdons Hoerée

Jo, authentiek gevoelsman uit één stuk, mèt Inge: prachtkoppel!

rafaël vervust

RIP Johan, oprechte deelneming aan de familie, veel sterkte in deze moeilijke tijden !!

Dominique Emmerechts

Toutes mes condoléances à la famille et amis Bon vol mon ami Garfield ,un scorpion comme moi Que de bons souvenirs avec toi

Nicole lefebvre

R.I.P. Johan, je was onze jongste klasgenoot in Saffraanberg! Ik heb je nog verschillende keren naar huis gevoerd ergens aan het voetbalstadium in Aalst. Onze wegen scheidden zich na de schoolopleiding, Maar enkele jaren later zagen we elkaar terug in Melsbroek. Johan, jongen je bent veel te vroeg heen gegaan, rust zacht vriend. Mijn oprechte deelneming in het verdriet aan de familie. Patrick "P@" Depuydt

Patrick Depuydt

Johan, de tijd dat we living in waren in de 3 de Wing te Bierset ga ik nooit vergeten, je was een pracht van een kerel, jij was technieker, ik bij de UDA, de herinneringen zullen voor altijd bestaan. Mijn medeleven aan de familie en vriendenkring van Johan. Het is altijd te vroeg en altijd te jong voor de laatste vlucht, Garfield RIP

RIK VANDENBRUWAENE

Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van je man .Marijke (t winkelke)

Van de cauter Marijke

Onze innige deelneming en veel sterkte in deze uitermate moeilijke tijd. Weet dat ik alleen goede herinneringen heb aan je en dat we veel te vroeg afscheid hebben moeten nemen!

J-C & Rita Heemeryck - Lo Re

Onze oprechte deelneming bij het overlijden van jo.jo was een goede jeugdvriend .altijd goed gemutst.veel sterkte inge.

Frans de pauw

Onze oprechte deelneming in de diepe rouw die U treft, en heel veel sterkte in deze moeilijke periode. U zeer genegen, Peter en Franka Simoens-Bogaert Schepen/gemeenteraadslid

Peter SIMOENS

Inge,innige deelneming in de diepe rouw die u en uw familie treft.Sterkte!

Philippe&Mady De Sterke-De Ketele

Oprechte deelneming en heel veel sterkte gewenst Inge! Koester de vele mooie momenten! Dikke knuffel!

Frank en Mieke De Potter- Van de Cauter

Veel sterkte aan familie. Het was een toffe kerel om mee samen te werken op C130

Pareyns Marc

Onze oprechte deelneming bij het overlijden van je man,sterkte in deze moeilijke dagen. Elyn Carole, Lemeire Manuel

Manuel Lemeire

Oprechte deelneming bij dit immens zware verlies.

Sofie Beetens( hoofdverpleegkundige haagwinde)

Inge, wij wensen je onze oprechte deelneming en heel veel sterkte met het verlies van Jo. Als ik aan hem terug denk, heb ik veel mooie herinneringen uit mijn kindertijd; Jo wou me altijd aan het lachen brengen, door grapjes te vertellen, zot te doen, hij was altijd vrolijk en goedlachs, een man van de ambiance. Ik vond hem een heel lieve, toffe man, zo zal ik hem ook altijd blijven herinneren. Veel liefs, Jens, Victor & Lisa Marroyen - Nicaise

Lisa Nicaise

Inge, veel sterkte in deze moeilijke periode, put moed uit de vele mooie herinneringen. Jullie waren een mooi koppel. Innige deelneming aan de ganse familie.

Linda Geenens

Sterkte toegewenst in deze moeilijke tijden. Vanwege een collega 15de Wing

Franky Derous

RIP Garf! Fijne collega,rust zacht!

Ronny Geens

Garf, bedankt voor je gulle lach, je optimisme, je grappen en de fijne momenten in Melsbroek en in het buitenland. Je verlaat ons veel te vroeg makker. Veel sterkte aan de familie en vrienden. Een ex-C130 loady

Toon

Inge, veel sterkte in deze moeilijke periode, put moed uit de vele mooie herinneringen. Jullie waren een mooi koppel. Innige deelneming aan de ganse familie.

Linda Geenens

Garf je was een toffe collega met een gouden hart, altijd lachen en positief . Rust zacht Garf ? Innige deelneming voor familie en vrienden ?

Luka Van de Walle

Dag Johan, jouw pijnlijk bericht kwam hard binnen. Je was een toffe en fijne collega voor mij en vele andere. De band met de 3de Wing Tac is niet te breken. Ik hoop dat je familie het kan plaatsen en ik wil ze condoleren in deze moeilijker periode.

Peter Schiepers

Beste Inge, Toen mijn lieve man Guy op 05/11/2020 de strijd moest staken tegen het Lewy- Body monster , kreeg ik het volgende gedichtje: Tijd heelt geen wonden. Tijd leert je , heel geduldig leven met je verdriet tot je weer schoonheid ziet. En dat is echt waar! Heel veel sterkte gewenst. Claudine( mantelzorger vanuit de cursus Dementie en nU)!

Claudine Delairesse

Onze oprechte deelneming en veel sterkte aan de familie en vrienden. Je was een toffe collega, het is hard dat je zo vroeg moet gaan.

Carlos De Picker

Rust zacht Johan, ik zal je missen! Samen in de klas in Saffraenberg, we waren samen living in gedurende vele jaren in Bierset. Ik naar Kleine Brogel en later als Flight Engineer op C-130 Hercules te Melsbroek waar onze wegen weer kruisten. Jij altijd goed gezind, opgewekt en vol Aalsterse gekte. Ik kon altijd op je rekenen als ik problemen had met het vliegtuig. Voor ik op pensioen ging hoorde het. Nooit verwacht dat het zo vlug zou gaan. Mijn medeleven in het verdriet aan de familie en vrienden van onze Garfield. Yves Christiaen & Vera Danny Vervoort & Carine

Yves Christiaen

Beste Inge, we leven oprecht mee met het verlies van Jo. Laatst was ik in Delhaize (daar zag ik hem vroeger dikwijls..) en dacht ik plots aan hem. Altijd vriendelijk en een babbeltje..Heel veel moed toegewenst en veel sterkte! Aline en Rene Den Bulk-Nederename

Geenens Aline, Vandendriessche Rene

RIP "GARF" .Innige deelneming, veel sterkte aan familie en vrienden. We gaan je missen als collega.

Jürgen Breckpot

Innige deelneming, veel sterkte aan de familie. Bedankt voor de leuke momenten "Garf", je was een fijne collega.

Davy Pirard

Mijn oprechte deelneming voor het verlies van een geliefd persoon. Veel sterkte in deze moeilijke tijd. Collega 15Wing.

Hans Van Kerkhoven

Veel te jong, te vroeg en onterecht. Mijn oprechte deelneming en veel sterkte Inge en familie. Ik wens jullie heel veel kracht bij het verwerken van dit verlies

Vera De Potter

Inge, Tonnen respect Meren van verdriet Nu rust De mooie herinneringen koesteren we Warme knuffels

Steven en Martine Waumans Schelstraete

Inge, Oprecht medeleven en veel sterkte in deze moeilijke dagen. We zullen Jo blijvend herinneren als een warm en goedlachs iemand, een handige man die hielp waar hij kon. Het was een ongelijke strijd. Koester de mooie herinneringen!

Stijn Bousard

Innige deelneming en sterkte gewenst aan de familie, vrienden en alle betrokkenen die Garf genegen waren.

Rudi Wauters

Onze oprechte deelneming. Veel sterkte.

Boomer & Anja Vanden Bosch

Beste Inge en familie, onze oprechte deelneming bij het overlijden van Garf. Wij wensen u veel sterkte in deze moeilijke tijd, Garf was een fantastisch mens en technieker. Op zending was hij steeds een garantie voor plezier wanneer het werk er op zat. Jammer dat je ons zo vroeg moet verlaten.

Marnix Tops

Veel sterkte aan de familie , vrienden en oud-collega's.

Paul en Fabienne

Veel sterkte Inge. De Doncker Ben, De Visscher Andrée

De Visscher, Andrée

Lieve Inge en familie, we kunnen het nog steeds niet vatten dat Jo niet meer onder ons is. We hebben vele mooie herinneringen aan hem, ons wekelijkse marktbezoekjes , vlug een kip halen en dan een koffietje gaan drinken. Wanneer ik nu een cake bak zijn mijn gedachten bij Jo, we gaan hem missen uit het diepste van ons hart, sterkte ... meisje en weet dat we in gedachten bij jou zijn , liefs.

Philippe en Katty Nicaise -Murez

Inge , mijn oprechte deelneming bij het verlies van uw dierbare man Jo . Hou de mooie herinneringen vast . Ik heb Jo niet zolang gekend maar het was een warme mens . Weet dat er mensen om je heen zijn .

Nancy De Brouwer

Onze oprechte deelneming met het overlijden van Johan. Hedwig en Martine Callebaut De Lepeleer

Martine De Lepeleer

Mijn oprechte deelneming aan de familie. Johan, enkel goede herinneringen aan onze tijd in Bierset. Je zal mij altijd bijblijven als een goedlachse behulpzame toffe collega. Het ga je goed daarboven. Tot ooit makker.

Heinz Vanderhoydonck

Oprechte deelneming. Sterkte aan de familie, vrienden en de collega's in de 15Wing familie.

Jan Haegemans

Onze oprechte deelneming bij dit groot verlies! Koester de mooie momenten❤️

Peter-Freya en Tine Hebbelynck-Janssens

Met groot verdriet en diepe verslagenheid hebben Johan en ik kennis genomen van het overlijden van Jo. Inge Weet dat er aan jou wordt gedacht, in deze zware dagen. We wensen je eindeloos veel kracht, om dit verdriet te kunnen dragen. Veel liefs Johan en Nadine

Johan en Nadine Moerman Provoost

Beste Inge. We willen je heel veel sterkte wensen met dit grote verlies. We hopen dat de mooie herinneringen je troost kunnen bieden.

Li en Gilbert Cramer

Johan”Garf” het ga je goed daar waar je nu bent. Hopelijk kom je er Hans,Peter en vele andere tegen waar je nog mee samengewerkt hebt. “C-130 collega”

Wim Francis

Garf, merci voor alles! Inge, dit verlies moet ondraaglijk zijn.

Jo Schelstraete

Als oud collega van Johan diep getroffen door het horen van het verschrikkelijk nieuws dat hij er niet meer is. Heel veel sterkte gewenst Inge en ganse de familie.

Patrick Mattheus

Oprechte deelneming en sterkte nog, "garf " 's vriendelijkheid heeft ons vele mooie herinneringen gegeven die we blijven koesteren. Een collega in de 15de wing.

Luc Van den Abbeele

Beste Inge, Beste Familie, Wij vernemen zojuist het bericht van het heengaan van Jo, zo'n lieve man, en willen u hierbij onze innige deelneming betuigen in de diepe rouw welke u komt te treffen. Inge, heel veel sterkte gewenst met uw immens verdriet ! Dat heeft Jo echt niet verdiend. Yves Noppe en Chantal Royers

Chantal Royers

Beste Garf Uw lach en goedgemutstheid zullen altijd een plaats in ons hart hebben. Het ga je goed daarboven.? Inge die altijd zijn steun en toeverlaat was we wensen je veel sterkte en weet dat we er voor je zijn…. Lander&Andy

Andy Vanclee

Heel veel sterkte gewenst. Veel courage, Inge en familie x

Steve en Femke Seigneur-Moerman

Lieve Inge, laat de mooie herinneringen de leegte in je hart vullen !

Hilde Morjean

Beste Inge, Johan was een kerel met een sterk karakter. Hij stond altijd klaar als hij iets kon doen voor ons! Als basketspeler hebben we samen genoten van heel wat leuke avonden bij Misty. Zijn gulle lach en zijn verhalen blijven me steeds bij. Op het basket terrein was hij een vinnig baasje die voor veel animo zorgde. We zullen Garfield missen. Veel sterkte Inge en ook de familie.

frank

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord