Maurice Coopman

Maurice Coopman

°1.4.1939 - ✝21.10.2023

Rouwbrief bekijken - Bloemen bestellen

Condoleances

Oprechte deelnemingen aan de familie van Maurice. Schitterende mens zoals er in het voetbalgebeuren niet veel meer zijn. We hebben jaren een geweldige samenwerking gehad !

Van de Slyeke - De Meester

Merci trainer , het ga je goed . Rust zacht

Nico lauwers

Onze oprechte deelneming

Erik Leirens

Onze innige deelneming aan de ganse familie. We hebben samen zoveel mooie momenten meegemaakt die we blijven koesteren. Heel veel sterkte gewenst Eric en Gerda

Eric en Gerda Thiels-Willems

Onze oprechte deelneming, veel sterkte in deze moeilijke periode. Zoek troost in de gedachte welke fantastische man Maurice was. Man met heel veel karakter, en steeds gedreven in al wat hij ondernam. Samen vele mooie jaren in het voetbal beleefd, dank Maurice RIP. Daniël Bovijn.

Daniël Bovijn

Heel veel sterkte, in deze moeilijke droevige dagen; het allerbeste voor jullie allemaal. Familie, Patrick, Sonia en Kevin Van de Velde - De M Meulemeester / Pieter, Melissa, Lily, Matthew en Fay Vion - Van de Velde

Sonia De Meulemeester

Oh lieve Maurice, we gaan jou missen, je was een fijne buur, Het gaat je goed daarboven, Veel sterkte aan de familie!! Ringo en Dorina

Ringo Decleyre

Maurice, met veel plezier en met wederzijds respect destijds bij KFC Herzele Jeugd samengewerkt. Naar u opgekeken en jarenlang mogen kennen. R.I.P. maat. William De Saedeleer oud-voorzitter K.F.C. Sint-Rafael Herzele.

William De Saedeleer

Mijn oprechte deelneming bij het heengaan van jullie geliefde,Maurice . Veel sterkte en kracht .

Christa Haegeman

Een voetbalmonument is uit ons midden De hemel is een engel rijker, wij zijn er een kwijt. Ik wens de familie veel sterkte met dit grote verlies.

Baeten Josė

Oprechte deelneming gewenst Niels,Sarah,Daley en Dusan Leroy-De Jaegher

Niels leroy

Innige deelneming. Aan een schitterend mens voetballer en voetbalkenner. Luc schuddinck voetballer vigor hamme. Niets dan toffe herinneringen aan deze mens. Hij bracht mijn zoon olivier schuddinck naar aalst als miniem en daar hadden we een heel mooie tijd

Luc schuudinck

Veel sterkte aan de familie en levensgezellin.

Van den Bossche M-Christine

Innige deelneming en veel sterkte aan de familie, Machtelings Dirk

Dirk Machtelings

Innige deelneming. Veel sterkte toegewenst.

Guy en Lieve De Zutter-Busselot

Er is niets dat voorgoed verdwijnt als men de herinnering bewaart. Veel sterkte van Elise en Jannick

Elis en Jannick

Innige deelneming in de rouw die jullie treft ! Veel sterkte in deze moeilijke periode ! Ivonne Van Laethem

Ivonne Van Laethem

Aan de familie betuigen wij onze innige deelneming.

Herman en Nicole De Loor - Baeyens

Onze oprechte deelneming bij het verlies van jullie dierbare , koester de vele mooie momenten die jullie samen met Maurice mochten beleven . Sterkte in deze moeilijke periode Fabienne en Andy Torenhof Herzele.

Andy en Fabienne Tomme - Vroenhove

Onze oprechte deelneming bij het verlies van jullie dierbare , koester de vele mooie momenten die jullie samen met Maurice mochten beleven . Sterkte in deze moeilijke periode Fabienne en Andy Torenhof Herzele.

Andy en Fabienne Tomme - Vroenhove

Oprecht medeleven bij het overlijden van Maurice; Veel sterkte.

Ghislain Diependaele

Oprechte deelneming in de rouw. Sterkte aan de familie. Roger Rollé (oud-collega NMBS)

Roger Rollé

Oprechte deelneming. Probeer nog te genieten van de mooie herinneringen. Veel sterkte aan Hilde, Patrick, klein- en achterkleinkinderen.

Anne-Marie Schelck

Oprechte deelneming vanwege KSV Oudenaarde

Chris LAURENT

Onze oprechte deelneming in deze moeilijke periode voor gans de familie. Bedankt voor de mooie jaren die ik samen beleefd heb met jou bij KVC De Toekomst Borsbeke. Vanwege Jacky Vyncke en Sigried De Temmerman.

Sigried De Temmerman

Oprechte deelneming aan de ganse familie en veel sterkte in deze moeilijke priode.

Courteyn - De Bruycker ; 9230 Wetteren

Innige deelneming veel sterkte aan familie en vrienden

Van Durme Griet

Oprechte deelneming bij het overlijden van Maurice. Ik wens veel sterkte aan de familie tijdens deze droevige tijden. Gosseye Ghislain

Gosseye Ghislain

Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Maurice en veel sterkte aan de familie. Hugo en Annemie Schamp-Van Bever

Hugo schamp

onze oprechte deelneming

Haezebaut

Mijn oprechte deelneming in de rouw die jullie familie treft. In de jaren ' 80 had ik als sponsor van KVC De Toekomst Borsbeke het volste respect voor Maurice die daar toen trainer was. Ik zal mij Maurice als een zeer minzaam man blijven herinneren. Waar u ook bent Maurice het gaat u goed !

Freddy De Vleeschouwer

Veel sterkte in deze moeilijke periode

Carlos Van Gijsegem

Aan Divina, Hilde en Patrick en kinderen, Een lieve kozijn heeft ons verlaten. Een vriend van iedereen. Maurice, wij zullen je altijd in herinnering houden. Veel sterkte en troost van ieder die aan jullie denkt.

Gisèle De Pril en André De Temmerman

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord