Wie zijn we ?

Een steun en toeverlaat zijn voor de familie op de moeilijkste momenten in hun leven, is onze missie.

De naam van ons uitvaartcentrum verwijst naar een een mooie, sierlijke plant die in alle rust in de bossen groeit: een varen. Het is een plant die sporen nalaat zoals ook ieder mens zijn sporen nalaat. Het bos, de varens,... ze zijn omgeven door rust en stilte. Op een zelfde manier, rustig en sereen, verzorgen wij de uitvaart.

We adviseren en begeleiden zoveel mogelijk, we staan de mensen bij zodat de uitvaart op een discrete en serene manier kan verlopen. Persoonlijke dienstverlening zetten we om  in de praktijk. 

Grotere ondernemingen ontwikkelen in de loop der jaren een bureaucratische routine; maar wat voor de ondernemer routine is, is voor de getroffen families een emotionele gebeurtenis.Tevens kunnen wij, door ons uitgesproken familiaal karakter, flexibel inspelen op jullie vragen, de kostprijs beperken en zo de uitvaart betaalbaar houden.

Aan wie dat wenst, bieden we graag een totale service aan, zodat u zich over de praktische kant geen zorgen hoeft te maken: ruime aula, drukwerk, koffietafels… maar, indien u graag beroep doet op een specifieke handelaar, dan  is dit geen enkel probleem. Wij werken graag samen met de medehandelaars in de omgeving, bv voor de bloemen, drukwerk, grafstenen of andere…  Voor de koffietafel doen wij beroep op talrijke lokale eetgelegenheden, zodat wij voor elke stijl en budget een passende oplossing vinden, zo dicht mogelijk in uw buurt.

Geef ons uw vertrouwen, we zijn hiervoor dankbaar en erkentelijk.  Komt u gerust eens langs voor meer inlichtingen. Altijd welkom!

Dierik en An

Dierik

  • Bio-ingenieur land- en bosbeheer
  • MBA - financieel management, juridisch, fiscaal...
  • specifieke interesse: alle financiële aspecten m.b.t.  een overlijden, cf pensioenregeling, erfrecht & successie...
  • opleiding begrafenisondernemer

An

  • graduaat bibliotheekwetenschappen,
  • bestuurswetenschappen
  • opleiding begrafenisondernemer

Uitvaart verzorgen

Een uitvaart is een belangrijk onderdeel van het rouwproces. Het voorbereiden en uitvoeren moet dan ook met de nodige zorg gebeuren.

Contacteer ons vrijblijvend

Wat te doen bij overlijden?

Een praktische checklist van de belangrijkste zaken die direct na een overlijden geregeld moeten worden.

Meer informatie

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord