Funerarium Oudenaarde

De Varen Uitvaartcentrum, Hauwaart 37 te Oudenaarde is heel vlot bereikbaar vanuit Oudenaarde, Horebeke en Maarkedal. Het biedt alle faciliteiten die u vandaag van een modern uitvaartcentrum mag verwachten: een funerarium, sereen ingerichte kamers om de overledene een laatste groet te brengen, een winkel, toonzaal kisten, drukkerij en een aula voor uitvaartplechtigheden.

De aula is ter beschikking voor kleine en grote diensten, voor elke geloofs- of levensovertuiging. Er kunnen tot 200 mensen plaatsnemen. Uiteraard blijven wij u ook begeleiden bij een uitvaartdienst in de kerk of in het crematorium.

In het uitvaartcentrum vindt u een winkel met ondermeer gedenksteentjes in graniet en glas, sierurnen, mini-urnen, asjuweeltjes, vingerafdrukhangertjes, zijdebloemen... Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor echte bloemen, een grafsteen of urneveldsteen.

Voor de rouwmaaltijd of koffietafel doen wij beroep op talrijke lokale eetgelegenheden, zodat wij voor elke stijl en budget een passende oplossing vinden zo dicht mogelijk in uw buurt.  Wij doen de nodige telefoons zodat u er zeker kan van zijn, dat dit in orde komt.

Openingsuren di, woe, do en vr: 17.30 - 19.00 u. U bent steeds welkom op afspraak (0478/303.960).

Adres: Hauwaart 37, 9700 Oudenaarde.

Waar het Funerarium Oudenaarde vinden?

Uitvaart verzorgen

Een uitvaart is een belangrijk onderdeel van het rouwproces. Het voorbereiden en uitvoeren moet dan ook met de nodige zorg gebeuren.

Contacteer ons vrijblijvend

Wat te doen bij overlijden?

Een praktische checklist van de belangrijkste zaken die direct na een overlijden geregeld moeten worden.

Meer informatie

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord